0643431882

Lokaal promoten van vacatures

product

Een gemiddelde Nederlander (lees: kandidaat voor jouw vacature) gebruikt 2 uur per dag zijn of haar smartphone. Ze appen, lezen het nieuws en volgen sociale media. Tsja, 2 uur dat is best veel, en het is zelfs maar een voorzichtig gemiddelde.

Kandidaten, zijn 2 uur per dag bereikbaar – voor jou!

Hoe het werkt

Je advertentie onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Dat is afgelopen jaren een stuk gemakkelijker geworden. Waarom? We kunnen nu specifieke doelgroepen nauwkeurig online bereiken (denk aan: leeftijd, opleiding, interesses) én het is mogelijk om een promotie te richten op een specifiek gebied (bijvoorbeeld: regio Amersfoort). Met hagel schieten is niet meer nodig.

Waar word je gezien?
NU.nl nieuwsapp, TMG nieuwsapp en websites (Telegraaf Media Groep), Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Vacature(s) effectief onder de aandacht. Zo geregeld, door Novka.

Wat doet Novka?

Novka maakt de campagnemiddelen, advertenties in tekst en beeld. We regelen de campagne in, sturen bij als dat nodig is, en houden je op de hoogte van ‘clicks’.

We doen je graag een maatwerk voorstel, dat krijg je van ons binnen 1 dag. Als je daarmee akkoord bent, kunnen we binnen 1 week live. Een campagne duurt gemiddeld 3 weken.

Wat heb je nodig?

Een responsive website (geschikt voor mobiel), en een pakkende vacaturetekst. Met beiden kunnen we je overigens ook helpen.

Offerte direct in je mailbox?

Je ontvangt direct per mail een prijsindicatie, en binnen 1 werkdag ontvang je óók nog een offerte op maat. Liever persoonlijk contact? Bel Daan | 06-43431882.

  • Uit welk gebied komen sollicitanten idealiter? Bijvoorbeeld: regio Amersfoort óf heel Nederland.